Prøv Å Få Det Beste Tilbudet På En Ny Bil Med Dette Rådet

Å eie en bil er et must for mange mennesker, men å kjøpe en ny bil kan være en skikkelig smerte. Hvis du har avstått fra å kjøpe en ny bil på grunn av dette, kan rådene i denne artikkelen hjelpe. Om ikke lenge skal du kjøre bilen du drømmer om.

Besøk din lokale bank og bli forhåndsgodkjent for et billån. Dette ene trinnet kan ikke bare spare deg for mye tid hos forhandleren, men det vil også spare deg for det meste. Ved å få et lån i banken din, kan du forhandle renten din mer effektivt; dermed reduserer du den totale betalingen.

Se godt på undersiden av bilen. Prøv å holde øynene skrelle for tegn på rust og erosjon. En bil kan se flott ut på utsiden, men falle fra hverandre under. Hvis du ser rust under bilen gå videre. Dette kan bety mange reparasjoner senere.

Vær forsiktig med enhver forhandler som ikke er villig til å gi deg en forlenget prøvekjøring. Å be om en hel ettermiddag for å teste bilen er en helt rimelig forespørsel. Hvis forhandleren nekter og ikke vil imøtekomme forespørselen, bør du ta virksomheten din et annet sted. En bil er et stort kjøp og et stort engasjement, en forhandler bør forstå det og la deg bli helt komfortabel med bilen før du kjøper.

Se på nettet etter insentiver på bilen du vil ha. Mange bilprodusenter tilbyr penger tilbake eller spesialfinansiering på kjøretøyene sine. Forhandleren vil ikke alltid fortelle deg om disse tingene på forhånd. Ta deg tid til å utdanne deg selv først, slik at du kan få det beste tilbudet når du er i utstillingslokalet.

Ikke kjøp en bil online av noen uten å gå og sjekke den først. Hvis du ikke er mekanisk tilbøyelig, ta med noen. Vær også forsiktig med avtaler som virker for gode til å være sanne. Folk vil dra fordel av deg hvis du ikke er flink med biler, så prøv å ta med deg noen som vet om dem.

Hvis du handler bilen din, ta den med til en detaljbutikk og få møbeltrekk og tepper rengjort sammen med vask og voks. Å gjøre dette kan vanligvis gi deg flere hundre dollar eller mer i innbytteverdi sammenlignet med en bil som ikke er ren.

Aldri nøye deg med prisen som er satt for bilen når du skal kjøpe en. Du må være en god forhandler og prøve å slå litt av prisen. Alle bilforhandlere vet at de uansett må forhandle, så de får bilen til å virke som den koster mer enn de ville nøye seg med.

Når du vet hvor mye du må bruke, kan du finne ut om bilene innenfor dette området. Lær om selve bilen, miles per gallon, antall dører, bagasjerom, føreranmeldelser, sikkerhetsrekord og hvor ofte den trenger reparasjoner i gjennomsnitt. Tilordne hver en rangering og velg de som er øverst på listen.

Å handle bil trenger ikke være en frustrerende opplevelse. Ved å beholde rådene du nettopp har lest, kan du få din neste handletur til å gå smidigere. Med disse tipsene kan du få gode tilbud på en ny eller brukt bil som er perfekt for deg.

Car Shopping: What You Need To Know?