Ikke Gå Bil Shopping Uten å Lese Denne Artikkelen

Føler du at du har fått den korte enden av pinnen når det gjelder å kjøpe en ny bil? Dette skyldes mange mennesker som ønsker å selge deg biler for å gjøre mange av dere. Dette er grunnen til at du ikke kan vise bilselger er din venn. Hold lesing å lære noen gode tips og råd for ytterligere tips.

Du vil være å kaste bort pengene dine hvis du ikke klarer å forhandle en pris på bilen. Du bør ikke betale for vinduet. Klistremerke prisene er med vilje merket opp slik at giveren har plass til å forhandle.

Sjekk BBB-vurderingen til dine lokale bilforhandlere før du besøker dem. Som du sikkert allerede vet, kan bilforhandlere være mindre enn ærlige. Spar deg selv fra mye stress og utgifter ved å undersøke hva andre føler om bilforhandleren. Tiden det tar er ingenting i forhold til tiden du kan kaste bort på en sheisty forhandler.

Et godt tips for de som ønsker å kjøpe en brukt bil ville være å undersøke hva videresalgsverdien av bilen er. Se på Kelly Blue Book-verdien og sammenlign den med tilstanden som kjøretøyet for øyeblikket er i for å se om prisen er rettferdig eller ikke.

Når du vet hvor mye du må bruke, finn ut om bilene innenfor det området. Lær om selve bilen, dens miles per gallon, antall dører, bagasjerommet plass, førerens vurderinger, sikkerhetshistorikk og hvor ofte den trenger reparasjoner i gjennomsnitt. Tilordne hver av dem en vurdering, og gå til dem øverst i listen.

Er det en bestemt funksjon du virkelig vil ha? Er det oppvarmede seter eller en takluke? Før du til og med nærmer deg tomten, finn ut hvilke biler i prisklassen din som faktisk tilbyr denne funksjonen. Dette vil redusere tiden du bruker på tomten på å se på biler du ikke vil ha, da funksjonen ikke er tilgjengelig.

Ikke gi nøklene til din handel inn før avtalen er signert. Hvis de har bilen din «gissel», kan de bruke den til å presse deg til å kjøpe den nye bilen. Vent til avtalen er gjort for å sikre at du beholder kontrollen over situasjonen til enhver tid under transaksjonen.

Før du begynner å undersøke hva slags bil du bør kjøpe, må du se på din nåværende situasjon. Ikke bestem budsjettet ditt basert på bilen, men bestem bilen du vil kjøpe basert på et realistisk budsjett for deg og din familie. Å gjøre det vil spare deg for økonomisk hodepine.

Få et lån fra banken din i stedet for bilforhandleren. En bilforhandler tjener mye av inntekten sin på å selge lån, og på grunn av dette er lånene nesten alltid dyrere i det lange løp. For å sikre at du betaler så lite du kan, bør du få et lån godkjent av en bank før du til og med begynner å lete etter et kjøretøy.

Det første tilbudet fra dealeren vil ikke være den beste. Det er ikke i din beste interesse. Du må forhandle. Bruk det du nettopp har lært her for å få den avtalen du ønsker.

http://maxitaxi-norge.com